Пирин надви Етър в голово шоу в Благоевград


Пирин надви Етър в голово шоу в Благоевград
Снимка: БГНЕС

841 0

Пирин победи Етър с 3:2 във вълнуващ мач от 18-ия кръг на Първа лига. Срещата бе изпълена с положения и пред двете врати, като развръзката бе непредвидима до самия край на срещата. По този начин възпитаниците на Милен Радуканов записаха втори пореден успех в първенството и вече заемат 11-та позиция с 19 точки в актива си, докато Етър остава на предпоследното място в класирането с 15 точки.

В 35' гостите откриха резултата чрез Почански, който овладя топката веднага, след като Цветомир Тодоров нацели страничната греда. До края на частта великотърновци можеха да вкарат втори гол, но Почански пропусна от изгодна позиция.

Това повлия негативно за Етър, като през втората част допуснаха пълен оибрат. В 51' Сандев се възползва от грешка в защитата и изравни , а само минута по-късно Станислав Костов направи обрата пълен за Пирин - 2:1.

Това обаче не бе всичко в мача, като драмата бе пълна в 64'. Великотърновци получиха дузпа след нарушение срещу Иван Стоянов, който и отново върна равенството в срещата.

В 76' Костов засече центриране и прати топката във вратата на гостите, за да донесе успеха на домакините. 4 минути преди края на срещата Пламен Гълъбов получи втори жълт картон и съвсем уби надеждата за ново попадение.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички