Петрович нападна Регекампф и обяви причината да се върне в Ловеч


Петрович нападна Регекампф и обяви причината да се върне в Ловеч

1542 0

Люпко Петрович се завърна в Литекс за трети път в тима, след като сръбският специалист изкара по-малко от два месеца, преди да бъде сменен от Лауренциу Регекампф. Сръбският специалист сподели, че се е завърнал в клуба най-вече заради Гриша Ганчев и останалите си приятели в Ловеч.

Върнах се в Ловеч заради приятелите си, заради феновете и Гриша Ганчев. Този град е мой втори дом. Не се плаша от предизвикателства, не се страхувам да работя тогава, когато е най-трудно. Тук съм и очаквам да завършим като победители".

Той коментира и напускането на Регекампф, като Петрович отсече, че колегата му е постъпил непрофесионално, отивайки в Стяуа 10 дни преди края на есенния дял от шампионата.

"Напускането на Регекампф беше изненада. Да си тръгне, при положение, че остават десет дни до зимната пауза и само три мача. Не мога да говоря за причините, защото не познавам цялостната ситуация, как той е стигнал до това решение, какво са му предложили от Стяуа. Зная само едно: Човек трябва да държи на думата си, да има характер и дори, когато е най-тежко, ако има задължения към отбора в който работи, да остане там. Аз не бих си тръгнал".

Що се отнася до първото място в "А" група, то Петрович обеща Литекс да се бори за титлата, но назова друг отбор като основен фаворит за трофея в края на сезона.

"Литекс се бори за титлата, но в този момент отборът, който е фаворит се казва Лудогорец. За нас приоритетен е мачът за купата на България с Левски. Този трофей ще е по-лесен от онзи в шампионата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички