Петков: Заслужавам да стана Футболист на годината

Вратарят на Славия Георги Петков смята, че заслужава да спечели наградата за Най-добър футболист. Според него, ако се гледат заслугите, то именно той трябва да бъде на първо място.

"Нормално е при мен всичко около „Футболист на годината”. Не е нещо специално – каквото стане, все пак. Журналистите гласуват. Взех Купата на България, така е. Ако се гледа кой какво е постигнал през годината, то аз трябва да съм. Нека журналистите преценят, тъй като не ми е фикс идея”, сподели Петков.

Стефанов за скандала с Георги Петков: Кирил Десподов изпълняваше поръчка

Шефът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път обяви Георги Петков за най-достоен да спечели тазгодишния приз за Футболист на България. След к...

"Не мога да кажа, че не съм доволен от себе си през тази година. Жив и здрав съм, тренирам и помагам, когато трябва. По-важно е да гледаме младите футболисти, които се развиват в Славия. Огромно израстване на Антониос Стергиакис и му пожелавам трансфер”, продължи вратарят.

"Не съм мислил за рекорда за националния отбор. Аз се явявам като ме повикат да свърша работа, а не да поставям рекорди. Приемам го нормално. Ще играя докато мога и съм здрав. Най-важно е да съм полезен на отбора. Ако видя, че не съм полезен и започнат контузиите, сам ще спра”, завърши стражът.

Какво е мнението на президента на тима Венцеслав Стефанов за предстоящите награди - вижте в този материал.

 

Още по темата

Please select answer!