Пенев вярва, че националите ни могат да объркат сметките на няколко отбора за Световното


Пенев вярва, че националите ни могат да объркат сметките на няколко отбора за Световното

1475 0

"Това, което се прави от Митко Бербатов и неговите колеги ще подпомогне тези талантливи деца. Вярвам, че всеки един от тези големи футболисти, които ще видим довечера ще опита да покаже какво може". Това заяви треньор номер 1 на България за 20 век Димитър Пенев по повод предстоящия благотворителен мач между фондациите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго, който ще се проведе тази вечер на Националния стадион Васил Левски.

"Ще видим известни футболисти, които са спечелили всичко в спорта. Идват тук за една благотворителна организация, която е много богата на таланти и то във всички сфери – в музиката, в спорта и т.н.

Легендарният специалист бе сред официалните гости на представянето на новата книга на Христо Стоичков „88 съвета от номер 8“. “Стоичков си е Стоичков. Футболист, който се е доказал на най-голямата сцена – световни и европейски финали, клубни турнири и т.н.”

Пенев коментира и темата за националния отбор и поражението с 1:2 от Беларус преди седмица, както и шансовете ни за класиране на Мондиала през 2018 в Русия. „Не мога да коментирам защо сме загубили от Беларус. Има си треньори, ръководство, които ще направят анализ. Мога само да пожелая на отбора успех в предстоящите мачове, но и да играят с по-голям хъс, по-смело и да успеят да разкрият истинските си качества. Дано в предстоящите мачове да успеем да объркаме сметките на Франция, Швеция и Холандия, въпреки че това са водещи отбори в Европа. Според мен имаме шансове”, допълни още легендарният треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички