Пече се поредна треньорска смяна в Първа лига


Пече се поредна треньорска смяна в Първа лига

1235 0

Ако Славия загуби от Пирин в неделя, навярно в понеделник отборът ще има нов треньор, твърди "Меридиан Мач".

След загубата от Нефтохимик наставникът Владимир Иванов е имал дълъг разговор с ръководството на клуба, като в крайна сметка той е получил още един мач вот на доверие. Ако обаче падне в Благоевград, Фугата със сигурност ще бъде сменен.

През новата година "белите" не приличат на отбор и от четири двубоя загубиха три - от Лудогорец с 0:2, от Верея с 0:3 и още по-шокиращото - 0:3 от Нефтохимик в София. Видно е, че тимът не върви, а оправданието за младоците не минава, тъй като с тях в състава си Александър Тарханов стигна до Европа.

Понеже Фугата е близък до ръководството, то той няма да напуска клуба, а ще продължи да работи в школата, където е неговата сила.

Още преди Нова година в „Овча купел" са обмисляли възможността да назначат друг треньор за плейофите, тъй като там всеки мач е важен и шансът за изпадане не е никак малък. Според шефовете на Славия с Фугата начело отборът няма да се справи и заради това трябва да бъде нает опитен специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички