От фенклуба на Юнайтед в България: Емоцията от срещата с любимите играчи винаги е голяма


От фенклуба на Юнайтед в България: Емоцията от срещата с любимите играчи винаги е голяма
Снимка: Gulliver/GettyImages

995 0

"Емоцията от срещата с любимите играчи винаги е голяма. Познавам се и съм се срещал с повечето от тях, включително и на базата на любимия ми Манчестър Юнайтед - Карингтън, и на „Олд Трафорд", но да ги видя в България е различно усещане", коментира за "Меридиан мач" председателят на официалния фенклуб на Манчестър Юнайтед в България Емил Йорданов.

"Вижда се, че са много земни и усмихнати хора. Това, че мачът е с благотворителна цел, допълнително ги предразполага. В часовете преди шоуто на Бербатов и Фиго имах възможността и удоволствието да се видя с Пол Скоулс, Фил Невил и Патрис Евра, които обещаха, че ще посетят България и официалния фенклуб на „червените дяволи" на някой от следващите национални събори, които ще организираме (б. р. - на тях вече са идвали трима бивши футболисти от близкото и по-далечно минало - Алекс Степни, Норман Уайтсайд и Артър Албистън).

Разказах им за благотворителните инициативи, с които се занимаваме, и това много ги впечатли. Евра, например, ме попита колко са официалните ни членове. Казах му, че до началото на сезона искам да станат 400, и той ни пожела успех. Като цяло, когато чуят за официален фен клуб, това наистина отваря много врати. Те са футболисти, които са свикнали да бъдат сред фенове, да общуват с тях. За идолите това е ежедневие. За нас, от друга страна, е емоция, която ще помним до края на живота си", завършва Емил Йорданов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички