Определиха Бербатов за втората най-добра "9"-ка в историята на Юнайтед


Определиха Бербатов за втората най-добра "9"-ка в историята на Юнайтед
Снимка: БГНЕС

21854 0

Димитър Бербатов попадна в престижна класация на Planet Football. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед беше поставен на втора позиция за най-добрите футболисти, носили номер 9 в своя престой при "червените дяволи". Пред Бербатов е единствено Анди Коул, който е еднолично на първо място в класацията.

След българският нападател остава Златан Ибрахимович, а в подреждането личат имената на Антони Марсиал, Ромелу Лукаку, Луис Саха, Брайън МакКлеър и Радамел Фалкао.

Припомняме, че Димитър Бербатов бе част от отбора на Манчестър Юнайтед в периода от 2008 до 2012 година. За "червените дяволи" той отбеляза 48 гола в 108 мача и спечели 6 трофея. Той е играл за отборите на ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм, Фулъм, Монако и ПАОК, а за последно носи екипи на индийския Керала Бластърс. След напускането на Индия, българският нападател е без отбор и въпреки дългия период без официален мач, все още не е обявил официално оттеглянето си от професионалния футбол. А какви са плановете за бъдещето на Бербатов, вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички