Официално: Ботев (Враца) подписа нов договор със Сашо Ангелов


Официално: Ботев (Враца) подписа нов договор със Сашо Ангелов

422 0

В навечерието на битките за седмото място, което праща на бараж за Лига Европа, ръководството на Ботев (Враца) направи отличен ход. Клубът успя да продължи споразумението си с треньора Сашо Ангелов, който остава начело и през следващия сезон. Това разкри кметът на Враца Калин Каменов.

"Продължаваме съвместната си работа със Сашо Ангелов. 90 процента от футболистите вече преподписаха своите договори, както това направи и треньорът. Ще играем с почти същия състав през следващия сезон и се надявам да бъдем още по-боеспособни. Рано е за цели през следващия шампионат, дано да успеем да се преборим за първата шестица", коментира той пред "Тема Спорт".

"Показахме, че имаме добър отбор със скромен бюджет, в който преобладават българските футболисти. Аз смятам, че това е начинът, по който трябва да се работи в нашето първенство, а не с налагането само на чужденци. За мен и форматът на първенството е грешен, след като виждате, че почти се провеждаха мачове, които са без никакъв смисъл и интрига. Трупаха се само разходи за път и съдийски такси. Излишни плащания за един абсолютно сбъркан формат на първенството. Трябва да бъде сложен край на това, защото не води до резултати", допълни градоначалникът. Припомнете си кога Ботев се озова в първата шестица в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


На Острова да си записват: Как Симеоне неутрализира тотално Ливърпул?

Само преди седмица медиите на Острова публикуваха много интересно наблюдение, а именно, че Ливърпул е по-опасен...

Реклама
Реклама