Нов скандал в БГ футбола: Кметът на Симитли заплашил шеф в Пирин с половите си органи


Нов скандал в БГ футбола: Кметът на Симитли заплашил шеф в Пирин с половите си органи

1623 0

Административният директор на футболния отбор "Пирин" (Благоевград) Велислав Елезов е подал жалба срещу Апостолов за побой. Мъжът твърди, че вчера (31 януари) по време на мача между Септември (Симитли) и "Ботев" (Ихтиман) Апостолов го е нападнал и му е нанесъл побой.

"Току що входирах в полицията жалба срещу нещото Апостол Апостолов – кмет на община Симитли. Вчера, по време на футболен мач на селския стадион в Крупник, ми бе нанесен побой от това", пише Елезов във Facebook.

По думите му кметът е бил "видимо неадекватен и неконтролируем".

"Нападна ме в гръб със зверски шут, а след това ми нанесе и удари по главата. Счупи ми и двата лични телефона, като с единия точно в този момент водех разговор със съпругата си", пише Елезов в социалната мрежа, като уточнява, че и друг път е получавал заплахи от Апостолов, но никога не е бил така озверял и неконтролируем.

"То ме заплаши с половите си органи, заплаши ми още с изпочупване на мои органи. На деянието му бяха свидетели десетки хора, като никой не понечи да възпре нещото", уточнява мъжът, като е категоричен, че не познава кмета на Симитли.

"За разлика от него – аз съм личност. И като такава ще преследвам с човешки средства това нещо до дупка. Ще търся справедливост", завършва Елезов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички