Наводнен терен отложи Дунав - Славия

Двубоят между Дунав и Славия от 25-ия кръг на Първа лига. Причина е наводненият терен на Градския стадион в Русе. Срещата е отложена с 24 часа и ще се играе утре, 14-и март със същия начален час -17.30 часа.

"Изключително наводнен терен и за да запазим здравето на играчите ще отложим мача за след 24 часа. Ако продължава да вали и това денонощие, то тогава ще отложим отново срещата и допълнително ще се реши кога ще се изиграе", заяви делегата на срещата Николай Вълчев пред Diema Sport. 

Великолепен гол вдъхнови Ботев за обрат срещу Верея

Ботев (Пловдив) направи обрат срещу Верея в последния двубой от 25-ия кръг на Първа лига и навръх своя 106-и рожден ден. "Канарчетата" изоставаха...

Припомняме, че само преди няколко месеца бе направен ремонт на терена в Русе, но още в началото се пролича, че е направен доста некачествено. Изпълнителният директор на русенци Ивайло Петков заяви, че фирмата, която е отговаряла за ремонта, трябва да поеме отговорност. Длъжностните лица споделиха, че над 40% от терена е сериозно наводнен заради проливните дъждове и въпреки усилията на домакините, не е постигнат резултат.

 

 

Още по темата

Please select answer!