Натискат Боби да махне Петев, шефът мечтае за Мъри


Натискат Боби да махне Петев, шефът мечтае за Мъри

1233 0

Дните на Ивайло Петев начело на националния отбор по футбол са преброени. Специалистът почти сигурно ще бъде освободен след края на евроквалификациите, пише "Тема Спорт".

Президентът на централата Борислав Михайлов е поставен под сериозен натиск да махне бившия треньор на Лудогорец. Той идва от членове на Изпълкома и външни фактори. Твърдо против оставането на Петев и за световните квалификации са трима представители на Изпълкома.

Сред спряганите варианти за наследник на младия треньор са Георги Дерменджиев и чуждестранен специалист, твърди изданието. Очаква се в началото на декември Изпълкомът да гласува дали Петев да продължи да води националите, или да бъде освободен. Прогнозата е да се случи второто.

Самият треньор нямал намерение да подава оставка след края на квалификациите, въпреки че не успя да класира тима за баражите.

Михайлов има желание да покани Станимир Стоилов да се върне у нас и да поеме "лъвовете". Договорът на Мъри с Астана е до края на годината. Той обаче почти сигурно ще продължи кариерата си в чужбина.

Стоилов вече води България, и то на два пъти - през 2007 г. за два мача с Беларус и после през 2009/10.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички