Най-много мачове се уреждат в България


Най-много мачове се уреждат в България

1584 0

България е сред европейските страни с най-много мачове, които "миришат" на "черно тото". Това твърди асоциацията Federbet, която следи паричните потоци около срещите и докладва за нередности. Последният такъв пример е с нашумелия мач Царско село - ЦСКА II (4:2).

"Всички залагания преди мача и на живо по време на срещата бяха единствено в едната посока - те предполагаха без никакво съмнение само победа на Царско село с хендикап, но и "оувър" (над 2,5 гола в мача)", коментира генералният секретар на федерацията Франческо Бранка. Той е юрист, специализирал криминално право и е експерт в областта на уговорените мачове, пише "Меридиан мач".

"Не е изненада, че това се случва в българското първенство, тъй като никога не сме пропускали повод да изтъкнем, че българската среда е сред най-лошата в света, що се отнася до уреждането на мачове", добавя Бранка, който допълни, че се трупат все повече данни за срещи с ненормални залози у нас. Сред действащите отбори най-често се срещат имената на дублиращия тим на ЦСКА-София, както и младежкият тим на Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички