Национал на България е пред трансфер в Китай


Национал на България е пред трансфер в Китай
Снимка: БГНЕС

1762 0

Славия може да се раздели с един от основните си футболисти и лидери в отбора - Галин Иванов. Националът е пред договор с тим от Китай. Става въпрос за клуб от втора дивизия на най-многолюдната страна. Преговорите са на финалната права и през тази седмица се очаква контрактът да бъде финализиран.

Ръководството на Славия е било категорично, че няма да прави спънки на играча. А сумата, която ще влезе в клубната каса, се пази в тайна, пише "Тема спорт". Иванов се завърна на "Овча купел" през лятото на 2017 година след период в Нефтохимик. От тогава изигра 43 мача за столичани в Първа лига, в които вкара 13 гола. Силните му изяви с екипа на Славия му донесоха и мачове за националния отбор в Лигата на нациите. Ако все пак нещата в Китай не се получат, пред Галин Иванов има и друга опция за чужбина. Така че той почти сигурно няма да остане в тима и за пролетта.

От вчера играчите на Славия са в почивка. Тимът се събира за първа тренировка на 7 януари. До 15 януари белите ще се готвят в София, а после до 5 февруари ще имат лагер в Турция. Там отборът ще изиграе 6 контроли. Засега сигурна е само една. На 21 януари Славия ще премери сили с полския Арка Гдиня. Съперникът ще зимува на 9 място в местния елит. Останалите съперници ще се изяснят в началото на 2019 година.

Гръцки гранд пък следи отблизо друга от звездите в състава на "белите" - ето и повече подробности

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички