Мъри посочи своя фаворит за президент на БФС


Мъри посочи своя фаворит за президент на БФС
Снимка: sport.nuz.kz

2676 0

Станимир Стоилов коментира предстоящите избори за президент на БФС, както и кой е неговият фаворит от ясните досега кандидати - Борислав Михайлов и Любослав Пенев. 

"Никога досега не сме били така добре представени в комисиите. Имаме сериозни позиции пред УЕФА и ФИФА, получаваме постъпления оттам. Това е заслуга на Боби Михайлов и екипа му", заяви Стоилов.

"Любослав Пенев има правото да се кандидатира. Аз лично заставам зад Боби Михайлов, моят фаворит е той. Привърженик съм на имиджа, който има. Имаме такъв авторитет в Европа и като изключим Иван Славков, никой друг български ръководител не го е постигал. В момента има в България финансиране от европари и то много, трябва да се възползваме. Всичко това са неща, които направи БФС. Всяко ново начало ще бъде от нулата и едва ли ще се стигне до това ниво. По-реално е Михайлов е да вземе един или двама души, които да ги подготвя и след време като реши да се оттегли да се разчита на тях".

"За резултатите на националния тим са отговорни клубовете, Тяхна работа е да произвеждат играчи, силни, които да правят и националния отбор силен. Националния отбор го събираш за 3 дни, какво можеш да направиш. Аз съм бил треньор на националните, няма нещо, което от ръководството да не са осигурили. Бази, терени, игрища, самолети, чартъри. Националният отбор е на нивото на клубния футбол. Ние произвеждаме посредственост. Може би трябва да се помисли за помощ на треньорите, обучението им", завърши Мъри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички