Михайлов: Казусът с полиграфа се решава от компетентните органи

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов даде кратък коментар за скандала с полиграфа, който се разяри в края на миналия сезон. Тогава шестима играчи на Черно море бяха изгонени, след като ги обвиниха, че не са издържали детектор на лъжата с въпроси, свързани за симулативна игра срещу ЦСКА.

„Тази тема се решава от компетентните органи, а не от БФС, ако нещо се докаже“, лаконичен бе Михайлов на церемонията преди жребия за новия сезон в Първа лига. На нея бяха представени и топките, с които ще се игра през идната кампания.

ЦСКА - Левски и пловдивското дерби ще се играят в един кръг

Днес бе изтеглен жребият за Първа професионална лига, като вече е и ясно и кога ще е първият сблъсък между Левски и ЦСКА. Той ще е в осмия кръг н...

"Искам да благодаря на министър Кралев и Дамян Дамянов за подкрепата. Много е важно всички отбори да са на равни начала с топките. Постигнахме промяна на инфраструктурата на много стадиони. Играе се на осветление, повечето стадиони във Втора лига имат добри терени. Разговаряли сме да разширим тази програма за развитие на детско-юношеския футбол. Мисли се за бъдещето. Това са бъдещите футболисти.

Последните три първенства бяха много оспорвани. Новият формат всички го харесват - медии и телевизии. Излъчват се всички мачове и нека пожелаем лек жребий на всички отбори и успех в следващото първенство", каза още Михайлов.

А какъв е жребият за първия кръг в шампионата - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!