Мартин Петров за Бербатов и Стенли: Трите кончета бяха едно до друго


Мартин Петров за Бербатов и Стенли: Трите кончета бяха едно до друго
Снимка: БГНЕС

2336 0

"Прекрасно беше. Хубаво е да видиш толкова звезди на едно място. Радвам се, че стана спектакъл. Благодаря на Бербатов за поканата. Дано има повече такива събития, защото виждате какъв празник стана. Останах приятно изненадан, че в съблекалнята трите фланелки бяха една до друга - моята, на Бербатов и на Стилиян. Трите кончета бяха едни до други. Това заяви Мартин Петров след благотворителния мач на Бербатов и Фиго.

"Стадионът отново беше пълен. Колкото повече такива събития, толкова по-добре, защото те носят позитивизъм. Дават позитивно мислене на тези дечица, които Бербатов награждава. Това за тях е едно голямо преживяване. Със сигурност повечето от тях няма да спят тази вечер, както и много други деца, които бяха на стадиона и се докоснаха до тези звезди."

"Много добре знаем, че когато има резултати, публиката идва. Пожелавам успех на младите играчи, които се появиха на терена днес. Това беше и целта на Бербатов - те да се докоснат до тези звезди и да видят, че няма нищо страшно", добави Марто.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички