Локомотив София покани Емил Гъргоров


Локомотив София покани Емил Гъргоров
Снимка: БГНЕС

1948 0

Втородивизионният Локо Сф е отправил предложение към юношата си Емил Гъргоров. Президентът на клуба Иван Василев вече е провел разговори с Бадема и плеймейкърът е заявил, че съществува възможност да подсили тима.

Гъргоров обаче все още чака някакво предложение от чужбина, което му е приоритет. Той не е играл през есенния дял, така че възможността да получи добра оферта не е голяма. Преди началото на сезона плеймейкърът е отказал на Арда Кърджали. За последно Бадема беше част от ФК ЦСКА 1948 Сф в Трета лига, но след промоцията във втория ешелон не остана в отбора. Гъргоров би бил от доста голяма полза на железничарите, чиято ахилесова пета е атаката.

Локо Сф ще привлече поне 6-7 нови играчи през зимата, тъй като и бройката на напускащите ще е доста голяма. На този етап с клуба са разтрогнали трима - бранителят Бузукис, халфът Богомил Христов и нападателят Страхиня Кръстевски. Засега Костадин Хазуров не е прекратил отношенията си с Локо Сф, но и не е сигурно, че ще остане. Опция пред него е да стане треньор в школата или помощник на следващия наставник на железничарите.

Новият треньор ще бъде избран до вторник, 18 декември. Това обяви пред "Тема Спорт" президентът на клуба Иван Василев. Той потвърди, че сърбинът Младен Додич може да се завърне начело на отбора. "Водим преговори с няколко човека. Додич е вариант, но има и още един сърбин, който е опция. Ще видим какво ще стане. До вторник ще мислим с Управителния съвет и ще вземем решение", каза Василев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички