Литекс: Обмисляме да заведем дело срещу БФС


Литекс: Обмисляме да заведем дело срещу БФС

843 0

“Няма да се примирим с тази неправда. Обмисляме да заведем дело срещу БФС за пропуснати ползи от това тяхно решение", обявиха от Литекс чрез изявление на официалната си страница, след като по-рано днес Изпълкомът към БФС потвърди, че "оранжевите" ще бъдат извадени от състава на "А" група.

Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви, че специално създадената комисия по казуса е потвърдила, че Изпълкомът няма как да променя и отменя решения на комисиите, което означава, че няма как Литекс да бъде оставен в елита. Ловчанлии обаче не приемат това решение за справедливо и заявяват, че ще продължат да търсят справедливост.

Това е тежък удар срещу един винаги коректен и изряден клуб, срещу състезателите, голяма част, от които са национали, срещу най-добрата школа за таланти, срещу цял град… Ще предприемем нужните правни и административни действия, за да търсим справедливост в следващи и по-висшестоящи съдебни инстанции, наши и международни. Обмисляме да заведем дело срещу БФС за пропуснати ползи от това тяхно решение. При всички положения ще се борим докрай“, заявиха от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички