Късен гол на Чунчуков помогна на Славия да измести Локо Пд


Късен гол на Чунчуков помогна на Славия да измести Локо Пд
Снимка: Официален сайт на Славия

817 0

Славия стигна до късен успех срещу Дунав в Русе с минималното 1:0 в последен двубой за двата тима от групите на втората осмица в Първа професионална лига. В герой за столичани се превърна Цветелин Чунчуков, който отбеляза в 89-ата минута.

Двубоят на "Градски стадион" в Русе не предложи абсолютно нищо интересно, като единствената по-сериозна ситуация бе реализирана от столичани. Тогава Славчо Шоколаров получи топката в половината на Дунав и центрира от почти 30 метра към далечната греда, където дебнеше Цветелин Чунчуков. Той успя да играе с глава и да насочи топката към вратата, като вратарят на домакините Антонов закъсня с намесата си и пусна да пресече голлинията преди да играе с него.

С успеха Славия е на първото място в група "Б" и така си осигуряват битка с втория от група "А" Ботев (Враца), от която ще бъде решен единият финалист, който ще се бори за място в Лига Европа с третия в първата шестица. Дунав от своя страна ще се бори за своето оцеляване, играейки бараж с Витоша (Бистрица).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички