Клоп: БФС не е виновен за расисткия скандал, това не е проблем само на България


Клоп: БФС не е виновен за расисткия скандал, това не е проблем само на България
Снимка: Getty Images/Guliver

4829 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не пожела да осъжда България и БФС във връзка с расисткия скандал по време на евроквалификацията България - Англия. Той бе запитан за наказанието, което страната ни получи от УЕФА за случилото се по време на пресконференцията му преди мача с Астън Вила.

"Не мисля, че наказанието е най-важно за дискутиране, по-важно е да говорим за това и то да не се случва в бъдеще. Не мисля, че БФС е виновен за ситуацията, други хора я създадоха. Ние трябва да сме сигурни, че няма да го направят повече", заяви германският специалист.

"Живеем във време, в което този проблем отново се появява, или продължава да съществува. Това не е проблем само на България. Трябва да работим върху това тези момчета да кажат: "Съжаляваме, няма да се повтори". Не да дискутираме прекалено наказанието. Няма смисъл да коментираме дали България е получила голяма финансова снкция или ще играе 5 мача пред празни трибуни", допълни Клоп. В Англия обаче цари масово недоволство от наказанието на УЕФА. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички