Изненадата е факт: Спас Делев се завърна в Първа лига!


Изненадата е факт: Спас Делев се завърна в Първа лига!
Снимка: БГНЕС

6890 0

Прочулият се с двата си гола срещу Холандия Спас Делев, който записа нелош период в полското първенство, изненадващо се завърна в Първа лига и подписа договор с новака Арда, съобщиха от клуба.

Българският национал, който прекара сериозна част от кариерата си в чужбина, се завръща у нас за 4-и път. Освен за Пирин и ЦСКА, той игра за Локомотив (Плодвив) и Берое, а последните 3 години прекара в Погон (Шченин), където реализира 11 гола в 70 мача.

Бившият играч на Лас Палмас и Мерсин сеявява поредният удар в селекцията на Арда, като новакът взе няколко много силни попълнения, включително нападателя на Черно Море Радослав Василев. С Делев в състава на Стамен Белчев се доказва твърдението на ръководството на Арда, че тимът ще се бори за място в топ 6 и да бъде фактор в efbet Лига.

Официални параметри по контракта не се съобщават, но според непотвърдена от клуба информация Делев е подписал договор за 1 година с кърджалийския новак.

Припомняме, че юношата на Пирин все още е само на 29 години, а наскоро Делев се "подигра" с един от най-скъпите защитници в света - Матайс Де Лихт (подробности и видео вижте в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички