Изненада: Спас Делев се завръща в българския елит, обявяват го до часове


Изненада: Спас Делев се завръща в българския елит, обявяват го до часове
Снимка: принтскрийн

5469 0

 

Пореден трансферен удар за Арда Кърджали. Мащабната селекция на тимат воден от Стамен Белчев продължава, а клубът е постигнал договореност с нападателя Спас Делев, научи GONG.BG.
Делев ще бъде представен утре. 
Стартиралият кариерата си в Пирин Благоевград записа добри години в ЦСКА, а в чужбина е обличал екипа на турския Мерсин, както и испанския Лас Палмас, след това премина през Локо Пловдив и Берое, а за последно игра в полския Погон.
Със сигурност след привличането на нападателя от село Ключ атакуващата мощ на Арда ще е една от най-добрите в efbet Лига, а тимът с качествената селекция със сигурност ще погледне по-сериозно към място в първата шестица.
След изиграването на 4 кръга от старта на първенството Арда заема 4-място с актив от 8 точки и все още не познава вкуса на поражението.

Изненадващ трансферен ход разтресе българския футбол в последните часове. Бившата звезда на ЦСКА и български национал Спас Делев се завръща в елита на България с тима на новака Арда (Кърджали), твърди Gong.

Според информациите, Делев ще бъде представен като играч на Арда утре (четвъртък). За последно нападателят се подвизаваше в Полша с екипа на Погон. Сега обаче Делев е взел решение да се завърне в България, където да продължи кариерата си в редиците на Стамен Белчев.

Понастоящем Арда се намира на четвърто място в efbet Лига с актив от осем точки и без нито едно поражение в изиграните до момента четири мача. Това е поредният силен трансфер за отбора от Кърджали.

Междувременно Христо Стоичков отново увери феновете на ЦСКА, че нов стадион ще има (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички