Изненада: Михаил Касабов все още не е шеф на БФС


Изненада: Михаил Касабов все още не е шеф на БФС
Снимка: БГНЕС

1285 0

Само преди няколко дни се появиха информации, че Михаил Касабов официално е вписан като новия президент на Българския футболен съюз. Dsport.bg обаче твърди, позовавайки се на свои източници, че до 17 часа днес все още не е минало вписването на Касабов в Търговския регистър като нов временно изпълняващ длъжността шеф на футболната ни централа до свикването на Конгрес.

След като са били подадени нужните документи по вписване, все още няма реално включване в Търговския регистър. За въпросното вписване е нужно време за проверки и административни срокове. Интересното е, че вече има един отказ за вписване заради нередност в документацията. Така сега наново са заявени документите и се чака ново разглеждане.

След като това стане факт, според устав новият президент на БФС трябва да свика Изпълком. След като бъде вписан Касабов ще свика Изпълком след 5 работни дни. Михаил Касабов има и различни варианти за дата за нов Конгрес на БФС и избор на ново ръководство, която обаче първо трябва да бъде обсъдена на Изпълком.

А кога и защо е решил да подаде оставката си като шеф на БФС Борислав Михайлов - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички