Изненада: Български национал избра Арда (Кърджали)


Изненада: Български национал избра Арда (Кърджали)
Снимка: БГНЕС

3868 0

Амбициозният новак в Първа лига - Арда Кърджали, продължава да впечатлява с лятната си селекция. След като вече бяха обявени 3 нови попълнения само в рамките на няколко дни, сега се очаква и черешката на тортата - привличането на българския национал Радослав Василев.

Сайтът "Гонг" обяви бившия вече играч на Черно море за сигурен нов в тима от Кърджали, който стяга много сериозна селекция за атака на място в топ 6 на българския футболен елит. Нападателят е отказал да поднови контракта си с "моряците" и идва със статут на свободен агент, след като е провел преговорите лично с президента на тима Петър Пешев.

Само днес Арда се сдоби с трима нови играчи. Това са арменският национал Румян Овсепян, Eлиша Сам и Емил Мартинов. Целта на клуба, който очевидно не жали средства за качествени състезатели, е да се утвърди в елита на родния футбол. Междувременно преди време Василев беше получил покана от един от грандовете в първенството (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички