Избраха съдия номер 1 за изминалата година

Днес бе награден най-добрият съдия за 2018 година. Това е Николай Йорданов, който изпревари колегите си Никола Попов и Георги Кабаков.

Изминалата 2018 година бе пълна със скандали в съдийството, но изглежда, че Йорданов се е представил най- добре в тежката година. Наградата е втора за Николай Йорданов, който бе най- всички и през 2009г. Лично министърът на спорта Красен Кралев връчи наградата на Йорданов.

Лудогорец няма загуба при съдията, който ще ръководи мача с ЦСКА

Шампионът Лудогорец никога не е губил мач от първенството, когато наряд за главен съдия е получавал Николай Йорданов. Именно 43-годишният софиян...

"Щастлив съм, че Николай Йорданов спечели приза за най-добър български съдия. Свирил ми е мачове в началото на кариерата си, когато бях президент на Черно море. Наблюдавал съм го през всичките тези години и мисля, че заслужава изключително висока оценка за цялата си кариера, защото винаги е бил от хората, които се стремят да бъдат максимално справедливи", заяви Кралев за победителя. За най- добра при дамите очаквано бе избрана Християна Гутева, за която това е поредна награда. Иво Колев, Мартин Маргаритов и Диан Вълков са най- добрите асистент арбитри.

По-рано днес стана ясно и че Борислав Михайлов вече не е част от Изпълкома на УЕФА - ето и повече подробности.

Още по темата

Please select answer!