Иво Тонев се завърна във футбола


Иво Тонев се завърна във футбола
Снимка: БГНЕС

5431 0

Бившият шеф в Левски Иво Тонев се е завърнал в Локомотив София, макар и индиректно. Той е помагал на ръководството на “железничарите”, като е подсигурявал част от финансирането. Това се е случило на няколко пъти от лятото насам.

Тонев е свързан дълбоко с Локомотив, като дълги години беше изпълнителен директор по време на управлението на Николай Гигов. За подкрепата на Тонев говори и фактът, че в “Надежда” акостираха играчи като Александър Бранеков, Евертон Джилио Том, Николай Цветков, Иво Иванов и други, които имат по-високи финансови изисквания. За треньор пък беше назначен сърбинът Младен Додич, пише "Тема спорт".

Собственикът на “червено-черните” Иван Василев на няколко пъти категорично заяви, че целта през новия сезон е промоция в елита. Той самият често споделя, че не би отказал помощ от никого. Все още обаче не е ясно дали Тонев помага инцидентно или това е стъпка към по-сериозно ангажиране отново с футбола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички