Ивайло Стоянов ще бъде наказан заради недадената дузпа за Левски, не е известно за колко време


Ивайло Стоянов ще бъде наказан заради недадената дузпа за Левски, не е известно за колко време

2527 0

Шефът на съдиите Йордан Сталев призна, че Левски е трябвало да получи дузпа в двубоя срещу Черно море. Това беше една причините "сините" да поискат оставката на Сталев, както и трима съдии - Станислав Тодоров, Ивайло Стоянов и Гоерги Кабаков, да не свирят техни мачове. 

Сталев отряза всички техни искания и определи декларацията им като "несериозна". Въпреки това Ивайло Стоянов ще бъде наказан заради грешката си в този двубой и неотсъдената дузпа за "сините". 

За колко време обаче? Сталев не пожела да отговори на този въпрос и заяви, че трябва да се следят нарядите за следващите двубои и ще се разбере за колко мача е наказанието. Припомняме, че именно Стоянов бе рефер и на двубоя между Левски и ЦСКА, където и от двата отбора имаха основателни претенции за неотсъдена дузпа. 

“Наказателен удар за Левски срещу Черно море има. Ивайло Стоянов трябваше да отсъди такъв и това е причината да бъде изваден от нарядите за следващия кръг, макар че предварително бе предвиден в него. Решението за колко време е на съдийската комисия, не смятам за необходимо да го споделям, вие сами ще видите”, бяха точните думи на Сталев. 

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов също присъства на пресконференцията и остана много разочарован от нея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички