Илиев разкри с какво Верея победи Лудогорец


Илиев разкри с какво Верея победи Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1984 0

Наставникът на Верея Илиан Илиев заяви, че тимът му се възползвал от празните пространства срещу Лудогорец, но няма точна рецепта за силната игра на старозагорци в последните срещи. Верея победи шампиона с 2:1

"Големите тимове искат да играят с топката и не обръщат внимание в защита. Казах им, че ще ни натиснат затова победихме, защото не се изплашихме. Прибрахме се и използвахме празните пространства. Лудогорец владееше инициативата, не се възползва от някои ситуации. Има мачове, в които понякога не си заслужавал победата, но късметът да е на твоя страна", заяви треньорът.

"Няма някакви рецепти за победите, просто футболистите пак показаха зряла игра, бяха спокойни, Преди мача трябваше да направим седем промени, доста основни хора ги нямаше. Преди мача видях малко празни погледи, сякаш малко не си вярват. Но изключвам някой външен човек да е мислел, че можем да спечелим 26 точки".

Относно бъдещето на Верея: "Сега остават два мача, до 10-и декември трябва да има някаква яснота. Не е само треньорът, има доста хора в клуба, които зависят. В началото на годината не ни е било цел да сме в Топ 6, ние искаме да защитим мястото си".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички