Илиев разкри причината за раздялата със Зехиров и с Макенджиев

Наставникът на Черно море Илиан Илиев обясни защо се е стигнало до раздялата с Атанас Зехиров и Благой Макенджиев, които дори бяха викани в националния тим на България. Той също така сподели, че е очаквал отборът на бъде на по-предно място в края на годината, но непостоянните игри не са позволили това. В последния си мач за годината "моряците" завършиха 1:1 с Витоша Бистрица.

"На този терен не можем да изискваме много повече. През второто полувреме оставихме инициативата и ни изравниха. Важно беше да победим, но през второто полувреме не се получи. Печеше се да ни изравнят. Всеки един футболист показа битка и характер и не можем да сме недоволни. В крайна сметка имаше противник, който също искаше победата. Мислехме, че през есенния полусезон можем да направим повече. С финала позагладихме нещата, но в началото бяхме много непостоянни - редувахме добри със слаби игри и резултати. Можехме да сме по-напред в класирането, но го приемаме", сподели Илиев.

Илиан Илиев: Лудогорец отстъпва, ЦСКА буксува, пожелавам на Левски да стане шампион

Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе доволен след победата над Левски в Първа лига, но заяви, че има и забележки към играта на своя тим. Специа...

"Доволни сме и от Зехиров, и от Макенджиев. Наско има много добри качества, но у дома не разкриваше потенциала си и му казах, че е по-добре да отиде някъде другаде. Много добро момче е и това са неприятни моменти. С Благой е същото. Доволни сме, но на неговата възраст е по-добре да играе, а не да е втори вратар”, разясни Илиев.

По-рано се появи информация, че Илиан Илиев е желан от саудитски клуб - ето и повече подробности.

Още по темата

Please select answer!