Илиан Илиев бе избран за най-добър треньор, но е готов да смени наградата си

Треньорът на Черно море Илиaн Илиев бе избран за треньор №1 на България в изминалия сезон в Първа лига в анкетата на Асоциацията на футболистите в България.

Той обаче сподели, че е готов да замени тази награда с това да няма скандали около варненския отбор. В последните няколко дни е изключително напрегнато около тима, след като "моряците" отлъчиха шестима свои играчи заради съмнения за симулативна игра срещу ЦСКА.

Потвърди се версията, че играчите на Черно море са били на два различни детектора

Шестимата отстранени футболисти на Черно море заради симулативна игра в мача с ЦСКА, са се подложили на повторен детектор на лъжата, след като то...

"Искам да благодаря на моите футболисти, на моя щаб, с които прекарахме страхотни моменти през този сезон. В този момент бих заменил тази награда, ако можеше това, което сполетя Черно море, да не се беше случвало", коментира тъжен Илиев.

За първи негов подгласник бе определен треньорът на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков, който е и новият селекционер на мъжкия национален отбор на България. Трети в класацията за треньори остана Николай Киров от Ботев (Пловдив).

А как реагира ЦСКА на обвиненията и с какво заплаши - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!