Илиан Илиев: Бил съм в същата ситуация като Митов, не го пожелавам на никого


Илиан Илиев: Бил съм в същата ситуация като Митов, не го пожелавам на никого
Снимка: БГНЕС

1064 0

Верея спечели първата си победа в новото първенство на Първа професионална лига. Старозагорци победиха с 1:0 като гост Етър в последния мач от 3-ия кръг на надпреварата. Треньорът на старозагорци остана доволен от трите точки и заяви, че те дават спокойствие на отбора.

"Трите точки ни дават спокойствие. Съжалявам, че пропуснахме много положения, защото направихме няколко остри атаки, но работата ни през седмицата беше насочена в дефанзивен план. Търсим още двама играчи, които да подсилят халфовата ни линия, но ще чакаме да позатвори трансферния пазар, за да договорим приемлива за нас цена".

В следващия кръг Верея приема Левски, а Илиев коментира треньорската сага при "сините" и защити Николай Митов. "Бях в подобна ситуация. Всеки ден спрягаха някой, аз знаех, че са търсили някой зад гърба ми. Имената им знаех, още зимата знаех, че са ги търсили. Не е хубаво това. Въпреки че с треньора на Левски отношенията ни се развалиха, тъй като разбрах някои неща. Не е приятно никой от клуба да не ти казва нищо. Бил съм в такава идентична ситуация, не го пожелавам на никого. Лошото е това как го гледат играчите в съблекалнята. Това не е добре за никой клуб. Лошо е", каза наставникът на Верея. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички