Херо призна, че е имал предложения за работа в България


Херо призна, че е имал предложения за работа в България
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2436 0

Бившият треньор на Левски и Лудогорец Димитър Димитров-Херо призна, че е получил две предложения за работа в български отбори и още няколко оферти от отбори от чужбина.

"Този момент имах няколко предложения - две от България и 3-4 от чужбина, но предвид обстоятелствата и ситуацията с Иртиш, аз отказах, защото трябва да си изчистя нещата на 100%. Когато ги реша, и ако имам предложения в този период, аз ще започна работа с огрмно желание и удоволствие", заяви Димитров пред Канал 3.

"Бил съм треньор в четири страни - България, Русия, Саудитска Арабия и Казахстан. Мога да кажа, че най-трудно се работи у нас. В чужбина инстируцията треньор е много по-уважаване и ценена, отколкото в България", добави специалистът.

Димитров направи и анализ на изминалото първенство. Според него осемте поредни шампионски титли на Лудогорец са абсолютно логични, с оглед големите инвестиции и добра организация в клуба от Разград. Херо е категоричен, че конкурентите на "орлите" в Първа лига - Левски и ЦСКА, отстъпват изключително много на Лудогорец в последните години.

А какви бяха проблемите на Херо с Иртиш - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички