Херо е категоричен къде е проблемът в българския футбол


Херо е категоричен къде е проблемът в българския футбол

4085 0

Димитър Димитров - Херо е категоричен, че бъдещето на българския футбол не е добро, докато не настъпят истински промени в практиките най-вече на ръководителите.

Бившият треньор на Лудогорец сподели, че е бил по-щастлив в годините, в които е водел по-малки отбори, най-вече заради отношението, оето е получавал. А за лошото отношение към треньорите той обвини самите тях за липсата на действия от тяхна страна срещу решения на шефовете, които са в ущърб на водените от тях селекции.

"Самите ние сме виновни с отношение към ръководителите. Трябва да можеш да казваш "не", не трябва да се съгласяваш с всичко само за да останеш на работа. Аз винаги съм си отстоявал принципите и това ми е струвало много неприятности", заяви Димитров.

"Не съм убеден, че срещата при Бойко Борисов с босовете на българските грандове ще има резултат. И преди е имало такива, но... Дълбоко се съмнявам, че има феърплей в родния футбол. Бил съм свидетел на много грозни и подсъдни неща. Опитвал съм се да се боря с тези неща и съм бил наказван за това", допълни Димитров.

Херо в момента е без работа в клубен отбор, но скоро може да се отвори нова сериозна възможност пред него - в отбор, където вече е бил треньор (вижте подробности в SportLive.bg).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички