Хайдук набеляза една от перлите на Славия


Хайдук набеляза една от перлите на Славия
Снимка: Официален сайт на Левски

2811 0

Един от най-големите таланти на Славия - Георги Йомов, е хванал окото на треньора на Хайдук Сплит Желко Копич, твърди "Меридиан мач". Младокът игра много силно в реванша с хърватите, когато вкара гол, а освен това даде чудесен пас на Милчо Ангелов, но нападателят пропусна да отбележи от чиста ситуация и да изведе "белите" напред в резултата.

Политиката на Хайдук е свързана с привличането на младоци, а в момента Йомов е на 21 години и определено може да развие още повече своя потенциал, ако премине в един от грандовете на балканския футбол.

Внукът на легендата на Левски Тодор Барзов започва своя четвърти сезон в Славия. До момента той има общо 54 мача и 8 гола за "белите" в Първа лига, 8 двубоя и 1 гол за Купата на България и 6 срещи и 1 попадение в Европа. Именно Йомов бе човекът, който вкара последната дузпа срещу родния си Левски във финала за Купата на България на 9 май.

Славия обаче едва ли ще се раздели евтино с един от най-добрите си футболисти. Столичани вече доказаха, че няма да спират никой от своите таланти, като само за последната година продадоха Петко Христов на Фиорентина и Калоян Кръстев на Болоня. Очакват се трансферите и на Андреа Христов и Стефан Велков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички