Героите от САЩ'94 не поканили Пенев на юбилейния мач?


Героите от САЩ'94 не поканили Пенев на юбилейния мач?

3578 0

Неприятен момент беляза мача между героите в националния отбор на България, стигнали до четвъртото място на Мондиал 1994 в САЩ, и легендите на Турция от Мондиал 2002, играл се вчера в Кърджали. Той касае големия стратег на българските успехи - Димитър Пенев.

Големият ни треньор не присъстваше на мача, като един от бившите ни национали обясни, че той е бил възпрепятстван от личен проблем. Но Пенев отрече това, заявявайки, че изобщо не е бил поканен на мача.

"В последния момент се обади, че не може да дойде поради сериозни лични причини, каза Дончо Донев, шеф на асоциацията на българските футболисти и главен организатор, пред "Труд". – Не мога да споделям повече. След като Димитър Пенев не е тук, няма как да имаме друг треньор. Той е само един".

"Нищо ми няма, пия кафе на "Българска армия“ – коментира Стратега. – Никой не ме покани. Чух преди десетина дни някакъв коментар и толкова. Ако съм имал проблем, щях да изпратя помощника ми от американското лято Краси Борисов и професора сред масажистите Христо Запрянов. Без тях и един мач нямаше да бием в Щатите. Но и тях никой не покани". А всичко преди САЩ'94 е започнало с една "тайна" вечеря. Вижте подробности в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички