Ето кога дебютира Божинов за Ботев (Враца)


Ето кога дебютира Божинов за Ботев (Враца)
Снимка: Официален сайт на Ботев Враца

1771 0

Само един ден, след като Валери Божинов сензационно подписа с Ботев (Враца), стана ясен и двубоят, в който бившият български национал по всяка вероятност ще дебютира. Според информация на Sportlive.bg, бившият ас на Манчестър Сити и Ювентус е в групата за следващия мач на новака в Първа лига, който е срещу Витоша (Бистрица).

Въпреки че има само няколко тренировки със селекцията на Сашо Ангелов, Божинов е изявил желание да попадне в състава за битката в София и да играе при необходимост срещу силно представящия се столичен тим, който едва оцеля в елита на българския футбол през миналата година. Двубоят с Витоша е в петък в Бистрица от 17:30 часа.

Нападателят вече сам заяви, че няма търпение да започне да играе и отново да изпита удоволствие от играта. През последните месеци Божинов бе на пейката за хърватския Риека и не записа почти никакви игрови минути. Сега целта му е да използва врачанския тим като трамплин към следващия му отбор, който се надява да е в Русия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички