Двама играчи на Славия под въпрос за финала за Суперкупата


Двама играчи на Славия под въпрос за финала за Суперкупата
Снимка: Официален сайт на Славия

1111 0

Двама играчи на Славия висят за финала за Суперкупата на България срещу Лудогорец утре. Мачът е от 20:30 часа на стадион "Трейс Арена" в Стара Загора. Треньорът на столичани Златомир Загорчич може да не разчита на централния защитник Александър Станисавлевич и вътрешния халф Милен Гамаков. Причината е, че жълтите им карти все още не са пристигнали и те не са картотекирани в БФС. Надеждата на "белите" е това да се случи днес или утре в часовете преди срещата.

Сърбинът с руски паспорт идва от втория отбор на ЦСКА (Москва), а Гамаков за последно носи екипа на полския Лехия Гданск. Наставникът на Славия засега прави тактиката без тях двамата. Ако чаканият документ дойде навреме, то почти сигурно титуляр ще е само Гамаков.

Загорчич и щабът му все още не са решили на кого да заложат под рамката за сблъсъка с Лудогорец - на младия Стергиакис или на опитния Георги Петков, който реално бе герой във финала за купата с Левски, спечелен след дузпи. Засега от лагера на столичани заявиха, че не са тренирали удари от бялата точка, пише "Тема Спорт".

Както е известно, при равенство в редовното време няма да има продължения, а направо дузпи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички