Дунав отпътува за Стара Загора с надежди за победа


Дунав отпътува за Стара Загора с надежди за победа
Снимка: БГНЕС

1085 0

Отборът на Дунав пътува днес за Стара Загора, където утре, 6 април, от 20 ч. излиза срещу местния Верея в мач от 1/4-финалите на турнира за Купата на България.

Главен рефер на двубоя ще е Стефан Апостолов с помощници Мартин Маргаритов и Димитър Русев. 4-ти съдия ще е Владимир Вълков, а съдийски наблюдател – Кирил Йорданов.

„Отиваме в Стара Загора да играем добър футбол и се надяваме да отстраним отбора на Верея. Мачът ни в неделя със Славия не започна по най-добрия начин за нас, но после показахме, че можем да се мобилизираме. Ще преследваме своите шансове и срещу Верея за Купата“, заяви треньорът Веселин Великов.

Двата отбора имат четири мача помежду си през последните две години. През миналия сезон те мериха сили в „Б“ група, като направиха 0:0 в Стара Загора, а в Русе дунавци победиха с 1:0 след попадение на Светослав Читаков. В Първа лига те се срещнаха още в първия кръг, когато в Разград завършиха 0:0.

В срещата в Стара Загора пък Верея победи с 1:0, като Амаду Сукуна отбеляза след явна игра с ръка. Феновете също стягат организация за срещата за Купата.

Организираният от клуба на привържениците „Дунав завинаги“ транспорт тръгва от Градския стадион в 14:30 ч. в четвъртък, 6 април. Все още има места, като всеки желаещ може да се запише в агенция за недвижими имоти „Стефани“ или магазин “Big Boys” на ул. „Ангел Кънчев“ 23.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички