Дунав официално има нов треньор


Дунав официално има нов треньор
Снимка: Оф. сайт на Левски

1838 0

Дунав (Русе) вече има нов старши-треньор. Людмил Киров  подписа договор с клуба до 2020 година и бе представен на футболистите преди тренировката днес. Цветомир Младенов, Емил Иванов и Любомир Петков ще бъдат помощници на новия наставник.

"Искам най-искрено да благодаря на Цветомир Младенов, Емил Иванов и Любомир Петков за това, че поеха отбора в изключително тежък момент. Те показаха огромно желание и мотивация за работа и стабилизираха Дунав. Те подобриха и микроклимата в тима, видяхте с какво настроение играха футболистите в последния мач с Берое. На Людмил Киров пожелавам много успехи в предстоящите битки. Надявам се той да доразвие Дунав в игрови аспект", заяви президентът на Дунав д-р Симеон Симеонов.

Людмил Киров е роден на 16 февруари 1976 година в Русе. Футболната му кариера преминава през Велбъжд (Кюстендил), Черно море, Добруджа, Берое, Дунав, Родопа (Смолян) и Верея. След приключване на състезателната му кариера работи три години като асистент в Дунав. За кратко бе наставник на дублиращия отбор на Верея, а след това застана начело на Ботев (Гълъбово).

Отбор от А група картотекира двама нови чужденци - французин и ганаец

Също така русенци подписаха договор с Исмаил Иса. Контрактът на централния нападател е до края на настоящия сезон в Първа професионална лига. 29-годишният футболист игра в тима на русенци през пролетния дял на сезон 2017/2018 в първенството и в 7 мача отбеляза 2 гола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички