Димитър Бербатов намекна, че не мисли за завръщане на терена

Легендарният български нападател Димитър Бербатов все още не е обявил официално отказването си от футбола, но намекна, че едва ли вече би играл в някой клуб. Той изрази радостта си, че е имал дълга кариера, продължила до 37-годишната му възраст.

"Не съм мислил какъв щях да бъда, ако не бях футболист. Най-вероятно нищо друго не мога да правя. Моето призвание беше да съм футболист. Нямах сериозни контузии, имах възможност да играя до 37 години. Някои хора спират на 32-33, аз се радвах на по-голямо дълголетие, така че не мога да се оплача. А и нямам правото", заяви Бербо за предаването "Ничия земя" по NOVA.

Фенове на тима пожелаха Бербатов за мениджър на Юнайтед

Наскоро бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов прояви самочувствие, заявявайки, че се смята за подходящ да заеме поста "спортен дир...

"Моето детство мирише на игри, на футбол. Няма как да мирише на друго освен на футбол, трева, бутонки... На йод, защото постоянно имах рани. Нашите правеха всичко по възможностите си, сега вече е съвсем различно", заяви Бербатов.

А какво споделя сега за изваждането си от състава за финала на Шампионска лига, когато неговият Манчестър Юнайтед се класира - вижте в този материал.

 

Още по темата

Please select answer!