Да очакваме ли Христо Стоичков в автобус №305?


Да очакваме ли Христо Стоичков в автобус №305?
Снимка: принтскрийн

3011 0

Бившият играч на Барселона Христо Стоичков призна, че отново би се качил на автобус №305, с който "Камата" е пътувал редовно от кв. "Младост" до Борисовата градина. Именно с този автобус бе разкрита и много интересна история.

Преди да подпише с Барселона Стоичков е получил оферта и от гръцкия Панатинайкос, който е предложил много по-добър договор на българина. За преговорите между Стоичков и гръцкия гранд, журналистът Владимир Памуков, който е с главна роля за написването на автобиографията на "Камата", разказа следното:

"Докато Христо бе на среща с ръководството на Панатинайкос, помолил да си тръгне по-рано, за да не го видят как си отива с автобус 305 към "Младост". Те говорят за сделка на стойност 7 млн., а той си отива с автобус", споделя Памуков в предаването "120 минути".

"Тогава нямахме коли, не ни даваха да взимаме. В автобуса обичах да се возя прав в средата", сподели Стоичков. Запитан дали би се качил отново в автобус, бившият играч на ЦСКА сподели: "Естествено, че бих се качил, защо не?"

Междувременно Стоичков разкри дали би отговорил на обаждане на Любослав Пенев. Двамата са във влошени отношения, а дали "Камата" би простил на бившия треньор на националния отбор - може да прочетете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички