Чужди мениджъри следят Божинов в контролите в Турция

Чуждестранни мениджъри ще гледат звездата на Ботев (Враца) Валери Божинов в контролите, информира "Тема Спорт". Новакът в Първа лига излиза днес от 16:00 часа в Турция срещу украинския елитен Александрия. Тимът е трети в местния шампионат зад лидера Шахтьор Донецк и втория Динамо Киев.

Мачът с Александрия е първи за врачани от лагера им в Турция. Очаква се Божинов да бъде наблюдаван от агенти, работещи с руски и турски клубове по време на лагера в Турция. Той все още не е подписал нов договор с Ботев, но води подготовка с отбора. Контрактът му бе до края на 2018-а. Ако нападателят не си намери отбор в чужбина, ще остане при врачани и за пролетта, довериха от клуба.

Валери Божинов пред завръщане в Левски?

Българският клубен футбол може и да е в почивка, но не и спекулациите относно бъдещи трансфери не са. Особено във водещите ни клубове. Според едн...

НЯМА МЯСТО ЗА ДЕБАТ: АКО Е ВЪЗМОЖНО, ЛЕВСКИ ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ БОЖИНОВ

Неофициален дебют за тима ще направи централният защитник Мартин Кавдански, както и естонският бранител Едгар Тур, който е на проби. С евентуалното негово привличане и оставането на Валери Божинов селекцията на врачани може да се счита за приключена. А къде иска да играе самият футболист - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!