Черно море се засили към първата шестица след успех срещу Локо Пд


Черно море се засили към първата шестица след успех срещу Локо Пд
Снимка: Официален сайт на Левски

652 0

Отборът на Черно море надигра по категоричен начин този на Локомотив Пловдив и победи с 2:0 в среща от 19-ия кръг на Първа лига. На своя стадион "Тича" попадения отбелязаха Георги Илиев, който се разписа от дузпа, и бившият играч на пловдивчани Дани Кики. 

Отборът на Илиан Илиев бе по-добрият на терена по време на двубоя, а ранният гол още в 6' успокои допълнително домакините. Ален Ожболт извърши нарушение срещу Жоржиньо в наказателното поле на Локомотив. Георги Илиев бе точен от бялата точка за 1:0 за Черно море в 6-ата минута на срещата.

В самия край на полувремето Дани Кики преодоля защитата в наказателното поле и с прецизен изстрел по земя с левия крак не остави шанс на Мартин Луков. Локомотив Пловдив удари греда в 78-ата минута и това бе най-доброто положение за гостите. Димитър Илиев стреля по посока вратата на варненци от далечна позиция, топката рикошира във Виктор Генев и се отби в гредата.

Варненци вече имат 30 точки след като пореден мач не допуснаха гол във вратата си и се изравниха с петия Берое във временното класиране. Локомотив Пловдив остава девети в подреждането с 22 точки в актива си. Това е шести пореден мач без успех за „смърфовете”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички