Черно море пробва португалски "гений"


Черно море пробва португалски "гений"

1360 0

Черно море ще пробва напусналия Хасково Педро Еуженио. Моряците се нуждаят от десен бек, след като Александър Александров не остана на "Тича".

Еуженио бе пред договор с Локомотив София, но железничарите се отказаха от португалеца, след като успяха да задържат Елтон. През есента играчът, който е роден на 26 юни 1990 година, бе част от Хасково. Той изигра 12 мача в А група, в които отбеляза 1 гол. Той е чакан в близките дни на "Тича".

Припомняме, че португалецът вкара невероятен гол на ЦСКА при 2:4 през ноември, с което си спечели епитета "гений" от изданието maisfutebol.iol.pt.

В момента треньорът на "моряците" Никола Спасов тества Алфонсо Марте от Доминиканската република за десен бек. Той ще има възможност да се докаже в контролата срещу втория отбор на варненци днес. Мачът е от 11:00 часа на стадион "Младост".

Шанс за изява ще получи и капитанът на дублиращия отбор на ЦСКА Тони Стоичков. Той се присъедини към отбора в сряда. Халфът, който може да действа и като защитник, оставя добри Впечатления у Никола Спасов до момента. Стоичков е показал голямо самочувствие при отиграванията.

"В момента имам действащ договор с ЦСКА. Ако ме одобрят, тогава ще видим как точно ще се обвържа с Черно море. Възможно е под наем, а може и да разтрогна с "червените" и да подпиша договор. Но не смятам, че това е толкова важно в момента", каза Стоичков.

Черно море освободи защитника Стефан Костадинов, който е юноша на Лестър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички