Черно море подписа с вратар


Черно море подписа с вратар
Снимка: БГНЕС

875 0

Чешкият вратар Войтех Шром подписа дългосрочен договор с Черно море. Късно снощи той се разбра с ръководството на клуба за личните си условия и оформи контракта си в присъствието на мениджъра си Тодор Йонов. Стражът на „моряците“ ще носи фланелката с №30.

Преди това Шром мина задължителните медицински прегледи. Той е второто ново попълнение на Черно море след Борислав Балджийски в зимната селекция и ще бъде на старта на подготовката на 9 януари.

Тодор Йонов е българин, който работи с играчи от Чехия. От него и от сънародника си в „Черно море“ Ондрей Сукуп вратарят е разбрал, че подписва с един от най-силните отбори на България – носител на Купата на страната и Суперкупата през 2015 г.

„Пржемисъл Коварж направи силен сезон за Черно море и се надявам и аз да зарадвам ръководството на отбора и феновете. Чешките играчи се ползват с добро име в българския футбол. За първи път съм в България, но впечатленията ми са отлични“, каза Шром.

Той е роден на 3 май 1988 г. Висок е 192 см, тежи 87 кг. Идва от ФК „Карвина“. Преди това е играл за Оломоуц и Баник (Острава). В Черно море в селекцията на Георги Иванов този сезон бяха Ян Малик, Ондрей Сукуп и Пржемисъл Коварж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички