Българскии съдии ще свирят полуфинал на Европейско първенство


Българскии съдии ще свирят полуфинал на Европейско първенство
Снимка: Иван Йочев

2028 0

Българска съдийска бригада, начело с Георги Кабаков, получи наряд за  1/2-финал на Европейското първенство за младежи до 21 г. в Италия. Елитният ни рефер Георги Кабаков и помощниците му Мартин Маргаритов и Деян Вълков ще ръководят срещата между Испания и Франция на 27 юни.

Двубоят е на ст. "Мапей Чита дел Триколоре" в Реджо Емилия от 22:00 ч. наше време и ще бъде предаван пряко по БНТ 3. От 19:00 ч. на същия ден ще бъде определен другият финалист на Евро`19 в мач между шампиона Германия и Румъния.

Кабаков свири и двубоя между Франция и Румъния от последния ден на надпреварата в предварителна група С. Българският рефер показа общо четири жълти картона - три на северните ни съседи и един на "петлите". Равенството осигури на румънците първото място в потока и сблъсък с Бундестима на 1/2-финалите.

Триото наши рефери са били специално поздравени за авторитетното им и безупречно съдийство късно снощи лично от шефа на съдиите в УЕФА – италианеца Роберто Розети, който бе съдийски наблюдател на срещата Франция – Румъния.

А защо Кабаков ядоса испански анализатор и с какво отсъждане - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички