Божинов каза истината за раздялата с Ботев (Вр) и дали отива в Хебър


Божинов каза истината за раздялата с Ботев (Вр) и дали отива в Хебър
Снимка: БГНЕС

3361 0

Нападателят Валери Божинов разкри, че сам е решил да напусне Ботев (Враца). Бившата звезда коментира и слуха, че може да заиграе във втородивизионния Хебър (Пазарджик).

"По собствено желание си тръгнах от Ботев Враца. Не виждах вече развитие. Мисля, че миналата година лично аз дадох 1000 процента за отбора. Успехите, които постигнахме, няма да се повторят дълго време. Не исках да се връщам. Така ми се случиха нещата, че нямах друг вариант. Почнах подготовка с тях и баща ми беше там. Щеше да е неуважително да отида в друг български отбор. Моето време се изчерпа в Ботев Враца, така че, за мен съм взел правилното решение. Ще видим къде ще играя. Просто сега искам да си почина, да обмисля, да прегледам къде е най-добре. Надявам се да има предложения. На този етап няма нищо конкретно. За мен е най-важно да съм жив и здрав", коментира Божинов, след като взе участие в благотворителен турнир.

"Имам много добри отношения с Ники Митов, виждаме се, вечеряме заедно. Много го уважавам. Това, че имам приятелски отношения, не означава, че ще ходя в Хебър Пазарджик. Доста хора познавам в България, това не означава, че ще отида при тях. Няма такива неща", категоричен бе нападателят. А защо, според goal.com, той не успя да стане световна звезда вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички