Ботев (Враца) губи тримата си най-скъпи футболисти през лятото


Ботев (Враца)  губи тримата си най-скъпи футболисти през лятото
Снимка: Фейсбук страница на Ботев Врца

2817 0

Отборът на Ботев (Враца) през сезона дотук се представя доста прилично и феновете нямат почти никакви притеснения относно това дали любимците им ще останат в Първа лига и за следващия сезон. Един друг въпрос обаче тревожи някои от тях: Какъв отбор ще има Ботев за началото на сезон 2019/20?

Както е известно, най-известният футболист, играл за отбора за последното десетилетие - Валери Божинов, вече не е част от тима. В края на сезона най-вероятно ще си тръгнат и най-скъпите към днешна дата трима футболисти на Сашо Ангелов. Които, най-малкото, не разочароват с представянето си през кампания 2018/19.

Става дума за крилото Даниел Генов, защитника Илия Миланов и нападателя Валери Домовчийски. Всички те имат договори с клуба само до лятото и вероятно през паузата ще трябва да им се търсят заместници.

Врачанският клуб има играчи на обща стойност 4,45 милиона евро, а Домовчийски, Генов и Миланов са най-скъпите им футболисти. И тримата струват по 350 000 евро според специализирания сайт transfermarkt.com.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички