Ботев (Вр) ще задържи тримата си най-добри играчи през пролетта


Ботев (Вр) ще задържи тримата си най-добри играчи през пролетта
Снимка: Страница на Ботев (Вр) във Фейсбук

1440 0

Трима основни играчи на Ботев (Враца) са с изтичащи договори в края на сезона. Това са нападателят Валери Домовчийски, крилото Даниел Генов и централният защитник Илия Миланов. Тяхното бъдеще до голяма степен зависи от това на старши треньора Сашо Ангелов, пише "Тема Спорт".

След последния мач с Етър наставникът обяви, че започва преговори за нов контракт след празниците. Ако се разбере за такъв, той ще държи тримата споменати футболисти също да останат в отбора. Те са били категорични, че ако Ангелов напусне, най-вероятно и те няма да останат.

Според запознати вероятността сегашният треньор да не продължи с врачани е много малка. Домовчийски, Миланов и Генов са най-добрите играчи на тима през пролетта и оставането им е от важно значение за надграждането през следващия сезон.

Както е известно, Ботев (Враца) вече си осигури оставането в Първа лига. Тимът ще участва в битката за седмото място с Етър, Славия и Локомотив (Пловдив). То дава право на бараж за Лига Европа с третия в първата шестица. Утре врачани гостуват на Верея. Мачът е от 19:30 часа на стадион "Трейс Арена" и е последен за двата тима от груповата фаза на втората осмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички