Боби Михайлов отстрани замесения в секс скандал областен председател


Боби Михайлов отстрани замесения в секс скандал областен председател
Снимка: БГНЕС

1002 0

Областният председател на Българския футболен съюз в Монтана Ангел Стоянов бе временно отстранен от длъжност с решение на президента Борислав Михайлов вчера, съобщиха от БФС.

"След приключване на проверката, извършена от Зоналния съвет във Велико Търново и докладна записка от зоналния председател Бончо Генчев, Борислав Михайлов се разпореди шефът на областния съвет Ангел Стоянов да бъде временно отстранен от поста, докато се изяснят обстоятелствата по избухналия скандал с женския футболен клуб “Атлетико” (Лом). Самият Ангел Стоянов категорично опроверга обвиненията срещу себе си и ще заведе дело, за да изчисти името си“, се казва още в съобщението, публикувано на сайта от родната футболна централа.

Футболната съдийка Теодора Тодорова обвини Стоянов, че ѝ е правил неприлични предложения и се е домогвал до нея. Заради факта, че не се е поддала на домогванията му, тя не е получила нито един наряд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички